Deskundig en professioneel

Ik ben opgeleid aan de TU/e en gecertificeerd als RT-taxateur bij het NRVT en Vastgoedcert. Tevens sta ik ingeschreven als RICS taxateur en rond de MSRE-opleiding aan de ASRE binnenkort af.

Ik heb reeds 11 jaar ervaring in de taxatiepraktijk opgedaan bij toonaangevende bedrijven als DTZ Zadelhoff en Cushman & Wakefield.

Mijn stijl van werken laten zich kenmerken door duidelijke communicatie zowel in het proces als product. Ik acteer onafhankelijk en transparant (alleen waarderingsadvies) en dien geen dubbel belang (vermijd conflict of interest).

Mijn specialisme is het taxeren van bedrijfsmatig vastgoed van zowel kleine als grote bedrijfspanden in alle sectoren (winkel, kantoor, bedrijfsruimte). Een echte uitdaging vind ik taxeren van exploitatiegebonden vastgoed (hotel, tankstation, leisure complex), zorgcomplex en (her)ontwikkeling.

Betrokken en persoonlijk

Als eenmanszaak ben ik volledig betrokken bij uw taxatievraag en krijgt u van mij de persoonlijke aandacht die u verdient. Middels een samenwerkingsverband met Dansen van der Vegt en SMART Real Estate waarborg ik voor u de continuïteit en plausibiliteitstoets (4-ogen-principe) die verplicht is voor gecertificeerde taxaties.

De Bont Vastgoedtaxaties is er voor iedereen met een bedrijfsmatig waarderingsvraagstuk, voor zowel grote als kleine bedrijven, gemeenten, banken, corporaties, zorginstellingen, beleggers en accountants en voor elk taxatiedoel o.a.:

  • Financiering
  • Aan- en verkoop / aan- en verhuur
  • Balanswaardering
  • (Her)ontwikkeling
  • Mogelijke Staatssteun?
  • Fiscaal (successie, inbreng box 3)

Ik taxeer met een frisse blik en vertaal uw waarderingsvraag in een deskundig en goed onderbouwd (maatwerk)rapport en rekenmodel. Door mijn eerlijke manier van communiceren schep ik duidelijkheid en maak ik taxeren persoonlijk en begrijpelijk. Ik ben een plezierige gesprekspartner voor u.